Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder såväl enklare hemsidor för föreningar och privatpersoner, såsom mer påkostade hemsidor för företag och även webbutiker. Vi har alltid möjlighet att skräddarsy behov och funktioner efter dina önskemål.

Vi kombinerar gärna grafiskt koncept, logotyp och hemsida i ett. Ännu hellre tillsammans med trycksaker såsom visitkort, reklamblad mm. Kontakta oss för offert på paketlösningar.  

Är du nystartad företagare med dålig eller ingen IT- eller hemsideskunskap? Vi bygger hemsidan och sköter administration, kontakt med webbhotell mm vid önskemål!

Vad ingår?

I alla våra hemsideserbjudanden ingår:

 • Personlig support via e-post och telefon
 • Bildgallerifunktion
 • Enklare sökmotoroptimering
 • Grundkurs i adminstration av hemsidan
 • Lätt att uppdatera via svenskt administrationsgränssnitt

 

Möjlighet till utbyggnad med t.ex. flera undersidor, formulär och integrering av Facebook, Youtube mm finns på alla paketen!

Hur går det till? 

 1. Efter inbokat möte eller kontakt via telefon eller e-post sätter arbetet igång
 2. Levererat bild och textmaterial används i designen som du själv får godkänna
 3. Hemsidan programmeras och provas ut
 4. När du är nöjd laddas hemsidan upp på ett webbhotell och du kan enkelt göra egna uppdateringar
   

 Bra att veta:

Du behöver i stort sett ingen förkunskap alls för att kunna köpa en hemsida av oss. För att kunna uppdatera hemsidorna med text och bild krävs inte mer kunskap än du behöver för ett vanligt ordbehandlingsprogram som t.ex. Word.

För att kunna lägga ut din hemsida på Internet behövs en domän och ett webbhotell. Domänen blir besöksadressen till din hemsida, t.ex. www.idealvision.se och hemsidan placeras sedan på ett webbhotell där besökare kan nå den. Ideal Vision erbjuder hjälp med köp av både domän och webbhotell. Kostnaden för detta ligger på några hundra kronor per år och uppåt beroende på vilken kapacitet du behöver ha. 

När du köpt en hemsida av oss äger du den själv och du får således ingen månadskostnad för hemsidan. De allra flesta uppdateringar kan du ganska enkelt göra själv och säkerhetsuppdateringar erbjuds ofta gratis. 

 

Välkommen att höra av dig med idéer och förfrågningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.